Dynamics Center

Wij hebben een nieuwe grote zaal: OLYMPIA

CURSUSSEN VIA BEURTENSYSTEEM

Line Dance: NIEUW!!!

Line Dance Beveren
Met deze cursus Line Dance voor actieve 55-plussers kan je al dansend EN in een gezellige sfeer je conditie en coördinatie op peil houden. We beginnen de dansen terug vanaf de basis op te bouwen zodat iedereen mee kan aansluiten, maar gaan zo snel vooruit als jullie willen. Zorg dat je makkelijke kledij en schoenen aan hebt!

De les gaat door op vrijdag van 13u30 tot 15u30 met een korte pauze voor een frisdrank halverwege. Op het einde is er gelegenheid om nog een koffietje of iets anders lekkers te drinken en na te praten. Tijdens de les moet er gewerkt worden, maar nadien is er tijd om even bij te kletsen.

Deze les gaat van start als we op als we minimum aan 20 inschrijvingen hebben, dus bel al je leuke vrienden en vriendinnen op en breng ze mee!

 

Deze cursus Line Dance kost €55 voor 10 beurten of €5.5 per keer dat je komt dansen. Je krijgt een 10-beurtenkaart die je elke les laat aftekenen door Nadine. De 10-beurtenkaart is 3 maanden geldig. (Als je ziek valt en echt niet kan komen, kan de termijn verlengd worden.)
Inschrijven hoeft niet op voorhand. We gaan er van uit dat je elke week komt als je inschrijft.

 

Old Star Training: NIEUW!!!

Beweeg samen en optimaliseer in een mum van tijd jouw conditie! Deze training zorgt ervoor dat jouw kracht, evenwicht, lenigheid en mobiliteit op peil wordt gehouden. Want bewegen levert een grote bijdrage aan een gezond en kwaliteitsvol leven. Een aanrader voor wie als 55-plusser fit door het leven wil gaan.

Met de Old Stars Training blijf je sociaal actief en in beweging met een aangepaste functionele training voor 55-plussers. Het is de ideale les voor "All Stars" op rijpere leeftijd. En een "All Star" dat is voor ons iedereen die plezier vindt in bewegen. Onze slogan bij Dynamics is "fit = fun" en dat geldt voor alle leeftijden. Alleen is het aangewezen om aan de rijpere actieveling aangepaste oefeningen te geven en deskundige begeleiding te voorzien. En daar zorgen wij voor. Je krijgt les van een gediplomeerde lesgeefster met héél veel ervaring. Vertel haar vooraf of je bewegingsbeperkingen hebt door letsels of kwetsuren en zij zal jou aangepaste oefeningen geven.

In de Old Star Training trainen we jouw conditie en kracht. We zorgen dat je gewrichten en spieren soepel blijven. En we besteden de nodige aandacht aan stabiliteit en mobiliteit.
Iedereen traint op zijn of haar niveau.
Old Star Training

Zin gekregen om mee te komen doen?
De Old Star Training gaat door op dinsdag van 11u tot 12u. Een 10-beurtenkaart kost €55 en die is 3 maanden geldig.  Maar de bedoeling is uiteraard dat je elke week komt trainen, want regelmaat is belangrijk. Trek iets aan dat gemakkelijk zit, bij voorkeur een sportieve outfit, en sportschoenen. Wil je hierover graag raad, contacteer ons dan.

Heb je nog vragen over deze training? Dan kan je het contactformulier  invullen of bellen naar Nadine (jouw lesgeefster): 0475 599 805

 

SPECIALE PROGRAMMA'S

Jouw ideaal gewicht

 

Ons programma "Jouw ideaal gewicht" is samengesteld op basis van de nieuwste inzichten van voedingsexperten en bewegingsdeskundigen. In dit programma leren we jou hoe je kan afslanken met blijvend resultaat door het aanleren van de juiste voedingsgewoonten en de juiste bewegingsvormen. 

 


 

Afslanken met een blijvend resultaat

Heb je last van overtollige coronakilo's? Of worstel je al langer met je gewicht? Heb je al verschillende diëten uitgeprobeerd? Dan weet je dat die moeilijk vol te houden zijn en je gewicht nadien weer als een jojo de hoogte in schiet. Niet leuk. Frustrerend zelfs. En vooral ook ongezond. Wanneer je gewicht geregeld op en neer gaat is dat schadelijk voor je gezondheid.

Jouw ideaal gewicht
Jouw ideaal gewicht

 

 

 

 

De oplossing!

De oplossing is dat je leert hoe en wanneer je je moet voeden en welk soort beweging je helpt om je interne verbrandingsmotor optimaal te doen werken. Het is een én én verhaal van resetten van voedingsgewoonten en een nieuw beweegplan. En de juiste mindset. De wil om je gewoonten te veranderen is belangrijk, maar uiteraard gaan we jou daarbij helpen en de tools aanreiken om dat te doen.

"Jouw ideaal gewicht" is een vernieuwende, geïntegreerde aanpak die een blijvend resultaat geeft. Onze aanpak gaat veel verder dan calorieën tellen of dicteren welke voedingsmiddelen je niet meer mag eten. Als jij een keertje lekker wil zondigen, moet dat kunnen, alleen moet je dan leren wat je moet doen om de balans weer in evenwicht te krijgen. Daarom heet ons programma "Jouw ideaal gewicht" en niet "afslankingsprogramma".

Doel is om naar je ideaal gewicht te zakken én daar te blijven de rest van je leven. Het is een puur natuurlijke manier van gewichtbeheersing. Geen pillen, geen shakes, maar in het begin wel enige inspanning van jezelf. Wij gaan jou helpem om in 12 weken om je voedings- en bewegingsgewoontes aan te passen. Na 12 weken is dat je nieuwe gewoonte die je dan makkelijk kan volhouden.

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.Praktische info

Voor wie : voor iedereen die ovetollige kilo's kwijt wil en enige inspanning wil leveren om een blijvend resultaat te hebben
Formats  : individueel, mini-group (2 à 3p.) en small group (4 à 8p.)
Wanneer : op afspraak onderling overeen te komen
Waar       : momenteel starten we buiten tot de coronamaatregelen het toelaten om ook onze zaal te gebruiken


 

Tarieven

12 weken programma

 • Individueel traject €720 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €480 per persoon of met 3 personen €320 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €240 per persoon. 
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

!!!PROMOTIE*: Schrijf NU in en krijg de intake gratis t.w.v. €50 én 1 beurt gratis, dwz 11+1 !!!
--> Promotionele* prijzen voor het 12 weken programma:

 • Individueel traject van €720 --> nu €660 p.p. 
 • Met 2 personen van €480 --> nu €440 p.p. 
 • Met 3 personen van €320 --> nu €293 p.p.
 • Vanaf 4 personen van €240 --> nu €220 p.p.

*De lanceringspromoties zijn geldig tot 30 mei 2021.

Aarzel niet, want de plaatsen zijn heel beperkt!

JA, ik wil die overtollige kilo's kwijt en boek mijn kennismakingsgesprek*!

 

* Het kennismakingsgesprek kan online of buiten doorgaan dat is onderling overeen te komen. Het dient op voorhand voldaan te worden. Indien daarna een traject geboekt wordt, zal de 50€ in mindering worden gebracht. Wij behouden ons het recht toe mensen te weigeren wanneer wij oordelen dat we je niet kunnen helpen. In dat geval krijg je je kost van het kennismakingsgesprek terug.

 

Vitaliteitsprogramma

 

Met ons VITALITEITSPROGRAMMA bieden wij jou zowel mentale als fysieke begeleiding aan.
BODY én MIND, een holistische aanpak. Wij werken rond beweging, voeding, stressbeheer, slaapkwaliteit, relaxatie en mindset.


 

Voel je je niet echt goed in je vel? Heb je hoe langer hoe minder energie? Of heb je last van allerlei kwaaltjes?

Je bent niet de enige. Corona hakt er fors in bij vele mensen. Zelfs als jij en je naasten gespaard zijn gebleven, is het leven zwaarder dan tevoren.
Niets is nog zoals het was, je leven staat op zijn kop. En dan wordt het soms een beetje te veel. Je bent voortdurend gespannen, slaapt minder goed, lijkt nergens energie voor te hebben, het is chaotisch in je hoofd of in je huis, ... Nee het zit even niet mee.

Energielek, slecht in je vel
Vitaliteitsprogramma

 

Laat ons jou helpen!

Je bent niet alleen, dat wist je wellicht al.
Maar wist je ook al dat jij daar wel zelf tegen in kan gaan?
En wij gaan je daarbij helpen!

Met ons VITALITEITSPROGRAMMA bieden wij zowel mentale als fysieke begeleiding aan. BODY én MIND, een holistische aanpak . Omdat het onlosmakelijk verbonden is. De mens is 1 geheel. Je hoofd staat niet los van de rest.

Ons VITALITEITSPROGRAMMA is speciaal ontwikkeld om jou in deze woelige tijd bij te staan, je stress aan te pakken, je energielek te dichten en je weer veerkrachtig te maken.
Gedaan met die futloosheid! Tijd om weer energiek in het leven te staan en er het beste uit te halen. Ook wanneer het even wat moeilijker gaat, zoals nu.

Ben jij klaar om terug de betere versie van jezelf worden?

 

 

Wij gaan jou begeleiden met een programma aangepast aan jouw specifieke noden. 8 of 12 weken lang gaan we jou coachen. We geven je tips & tricks, inzichten en oefeningen, zowel fysiek als mentaal, specifiek aangepast aan jouw behoeften. En ook nadien houden we contact om jou op te volgen.

Let's do this!

Heb je nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.Praktische info

Voor wie : voor iedereen die zich momenteel niet goed in zijn vel voelt en daaraan wil werken
Formats  : individueel, mini-group (2 à 3p.) en small group (4 à 6p.)
Wanneer : op afspraak onderling overeen te komen
Waar       : momenteel starten we buiten tot de coronamaatregelen het toelaten om ook onze zaal te gebruiken


 

Tarieven

8 weken programma

 • Individueel traject €480 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €320 per persoon of 3 personen  €215 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met je vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €160 per persoon
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

!!! PROMOTIE*: Schrijf NU in en krijg de intake gratis t.w.v. €50!!!
 

12 weken programma

 • Individueel traject €720 per persoon
  Voordeel : jij hebt onze onverdeelde aandacht, het volledige programma wordt volledig op jou alleen afgestemd
 • Met 2 personen €480 per persoon of met 3 personen €320 per persoon
  Voordeel: misschien vind je het leuker om het samen met vriendinnen te doen
 • Vanaf 4 personen €240 per persoon. 
  Voordeel: het is een stukje goedkoper, maar hou er rekening mee dat we minder tijd per persoon hebben om je te helpen
 • Intake  (1 uur) €50 per persoon

!!!PROMOTIE*: Schrijf NU in en krijg de intake gratis t.w.v. €50 én 1 beurt gratis, dwz 11+1 !!!
--> Promotionele* prijzen voor het 12 weken programma:

 • Individueel traject van €720 --> nu €660 p.p. 
 • Met 2 personen van €480 --> nu €440 p.p. 
 • Met 3 personen van €320 --> nu €293 p.p.
 • Vanaf 4 personen van €240 --> nu €220 p.p.

*De lanceringspromoties zijn geldig tot 30 mei 2021.

 

Aarzel niet, want de plaatsen zijn heel beperkt!

JA, ik wil mijn VITALITEIT terug en boek mijn kennismakingsgesprek*!

 

* Het kennismakingsgesprek kan online of buiten doorgaan dat is onderling overeen te komen. Het dient op voorhand voldaan te worden. Indien daarna een traject geboekt wordt, zal de 50€ in mindering worden gebracht. Wij behouden ons het recht toe mensen te weigeren wanneer wij oordelen dat we je niet kunnen helpen. In dat geval krijg je je kost van het kennismakingsgesprek terug.