Dynamics Center

Wij hebben een nieuwe grote zaal: OLYMPIA

NIEUW SEIZOEN - NIEUWE ZAAL - NIEUWE LESSEN - NIEUWE ACTIVITEITEN

 

NIEUW SEIZOEN

Van 6 tot 12 september kan je alle lessen uit onderstaand rooster gratis komen proberen! Het is niet de bedoeling dat je komt kijken, doe gewoon een keertje mee, dan weet je meteen of deze les iets voor jou is.  Je hoeft niet in te schrijven, kom maar af en doe mee. Nadien als je beslist hebt welke lessen je wil volgen of kiest voor een all-in abonemment (waarmee je alle groepslessen mag meedoen), kan je online inschrijven onderaan deze pagina.

NIEUWE ZAAL

Wij starten het nieuwe seizoen 2021-2022 meteen op in onze nieuwe zaal: OLYMPIA, Kruibekesteenweg 8, 9120 Beveren. Er is een overdekte fietsenstalling over de deur en een grote parking om de hoek.  Je kan ook parkeren op de parking van het station en door het spoorwegtunneltje komen.

NIEUWE LESSEN + "OUDE" LESSEN

De groepslessen van de vorige 2 seizoenen blijven allemaal behouden, PLUS 2 nieuwe lessen!

  • De NIRVANA  is terug van weggeweest op vraag van velen en aangezien dit een les is waar veel mensen na de Coronaperiode deugd van zullen hebben
  • DYN-CROSSFIT is een gloednieuwe les in circuitvorm voor mensen met een goede conditie die op zoek waren naar een tweede zware les in de week naast de HIIT.

Kom de lessen gerust gratis uitproberen van 6 tot 12 september, alvorens je keuze te maken van abonnement!
Onderstaand vind je het rooster (2021-2022) van alle lessen die je met een groepslessen jaarabonnement kan volgen. Inschrijven kan je daarna online doen via de knop ondernaan deze pagina.

 

NIEUWE ACTIVITEITEN

Verder hebben wij speciale programma's, cursussen en trainingen ontwikkeld voor specifieke doelgroepen:

Alle uitleg en tarieven hiervan vind je op onze pagina "SPECIALE PROGRAMMA'S"
Deze activiteiten vallen buiten het groepslessen jaarabonnement. Er gelden andere tarieven voor.

De Small Group Training zoals we die de afgelopen maanden hebben aangeboden -gratis aan onze leden met een groepslessenabonnement en betalend aan nieuwe leden- zetten we op vraag van velen verder als "FUNCTIONELE TRAINING". 
We hebben er een 10-beurtenkaartsysteem voor uitgewerkt. Het valt dus niet onder de groepslessen jaarabonnementen.
Alle uitleg hierover vind je op de pagina "PERSONAL & SMALL GROUP TRAINING".

DINSDAG

19u Total Body B/M

In deze leuke maar intensieve mix verbeter je coördinatie en conditie, spiervorming en flexibiliteit door middel van gecombineerde trainingsreeksen en verschillende oefenmaterialen.
Deze les is bijzonder geschikt voor starters en mensen met een gemiddelde conditie die hun conditie willen onderhouden.


20u Super Shape B/G

Om de ultieme bodyshape te verkrijgen, combineren we oa. AFGELEIDE BALLET of SMALL BALL-oefeningen met CORE STABILITY TRAINING en PILATES variaties. Afsluiten doen we bv. met self myofascial release met foamrollers., een statische stretch reeks en/of yoga flow. Ideale les om te starten met bewegen maar eveneens een heel intensieve les voor de gevorderde sporter omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt.

Crossfit

21u Dyn-Crossfit (XG)

Dyn-Crossfit zal alle deelnemers naar een hoger niveau tillen zowel op het vlak van conditie als kracht! Je traint in circuitvorm met allerlei materiaal o.a. gewichtbarren, Medicin ballen, battle ropes, bosu trainers, kettlebells, Plyo boxen, speed ladders, ..... Een stevige basisconditie is een vereiste!
Enkel voor diegenen die hun grenzen willen verleggen onder deskundige begeleiding.

WOENSDAG

NIRVANA

20u Nirvana B/G

In deze les verbeter je spiertonus en flexibiliteit door yoga en pilates oefeningen te combineren in een natuurlijke flow waarbij een juiste en diepe ademhaling het tempo van bewegen zal bepalen.
Heb je een stresserend leven, lijd je aan slapeloosheid, worstel je met chronische pijnen of wil je gewoon een rustig moment in je drukke dag dan kan NIRVANA de oplossing brengen.
Door een diepere ademhaling krijgen al je lichaamscellen voldoende zuurstof zodat ze veel beter gaan functioneren. Het is een detox voor je BODY en een ontspanning van je MIND!


DONDERDAG

19u Body Forming NEW STYLE B/G

Spiertraining is zeer belangrijk om je lichaam in goede gezondheid te houden. Versterk daarom alle spieren van je lichaam met intensieve en gecontroleerde oefeningen in stand, zit of lig uitgevoerd in de verschillende lichaamsvlakken en met verschillende materialen. De les eindigt met een volledige stretch van alle gebruikte spiergroepen waarna de rest van de cooldown je volledig tot rust zal brengen.

20u HIIT (high-intensity interval training) M/G

Een les met zowel conditie- als krachtoefeningen door gebruik te maken van diverse trainingsmaterialen en in TABATA en BOOTCAMP trainingsvorm . Een goede basisconditie is vereist dus zeker niet voor beginnende sporters!
21u Zumba Dynamics B/G

Al dansend je conditie verbeteren, is dat niet leuk? De opzwepende muziek en uitdagende dansroutines zorgen dat de extra kilootjes er op een leuke manier afvliegen. FIT en FUN gegarandeerd!De groepslessen gaan enkel door vanaf gemiddeld 15 deelnemers.

Alle lessen gaan door vanaf 6 september 2021; tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen gewone groepslessen tenzij anders aangekondigd. Indien er op andere data bepaalde lessen niet zouden kunnen plaatsvinden, wordt dit vooraf verwittigd tijdens de lessen, per mail, op de site en/of op onze facebook.